I Seminari de Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic

logoseminari

PROGRAMA

15:30 h. Inauguració del seminari a càrrec del director general de Recerca, Universitats i Transferència del Coneixement Dr. Miquel J. Deyà Bauzà i dels responsables dels projectes de R+D Dr. Sebastià Serra Busquets (UIB) i Dr. Antoni Marimon Riutort.

15:40 h. El projecte de Càtedra UNESCO sobre Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístics entre la Universitat de les Illes Balears, Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat de Costa Rica a càrrec de Dr. Sebastià Serrra Busquets (UIB)  i Dr. Josep Maria Figueres Artigues (UAB).

15:50 h. Criteris per a la redacció de biografies de periodistes a càrrec del Dr. Antoni Marimon Riutort (UIB)

16:10 h. Les hemeroteques de Catalunya i la presència de publicacions periòdiques de les Illes Balears a càrrec del Dr. Josep Maria Figueres Artigues (UAB).

16:50 h. La premsa menorquina en llengua catalana a càrrec de  Josefina Salord Ripoll  (coordinadora científica de l’Institut Menorquí d’Estudis).

17:10 h. Els estudis de premsa a Menorca. Cronologia i estat de la qüestió a càrrec de  Miquel Àngel Limón Pons (periodista).

17:30 h. DESCANS

17:50 h. L’hemeroteca de l’Arxiu Històric d’Eivissa a càrrec de Francesca Tur Riera (directora de l’Arxiu Històric d’Eivissa) i Ana Colomar Marí (responsable de l’Arxiu Històric d’Eivissa).

18:10 h. Les hemeroteques d’Eivissa i Formentera a càrrec d’Antonio J. Viñaras Domingo (coordinador tècnic de l’AE R+D d’Eivissa i de Formentera).

18:30 h La Biblioteca Digital de les Illes Balears a càrrec de Miquel Pastor Tous (director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB).

18:50 L’arxiu de diapositives de Publicitat Matas a càrrec del Dr. Joan Josep Matas Pastor (CESAG) i de Maria del Mar Matas.

19:10 El Projecte de Patrimoni Periodístic de les Illes Balears a internet i el Diccionari de Periodisme de les Illes Balears a càrrec de Rafel Puigserver Pou (coordinador tècnic de l’AE R+D sobre Patrimoni Periodístic de Mallorca) i Gabriel Mayol Arbona (coordinador tècnic de l’AE R+D sobre Patrimoni Periodístic de Mallorca).

19:30 COL·LOQUI

Inscripció al seminari amb certificat d’assistència: patrimoniperiodistic@gmail.com

logos

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers responsabilitat de la UIB, la finalitat dels quals és la gestió administrativa de la vostra inscripció. Les dades sol•licitades són necessàries per complir amb l’esmentada finalitat i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la.

La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició quant a les dades facilitades, per exercir els quals us heu d’adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l’atenció del responsable de seguretat, cra. de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears). De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat del fitxer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: