Programa provisional del II Seminari sobre Patrimoni Periodístic

El divendres 27 de setembre és previst celebrar el II Seminari sobre Projecció i Protecció del Patrimoni Periodístic de les Illes Balears al Campus de la UIB. S’emmarca dins dins l’Acció Especial R+D+I sobre Projecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Mallorca AAEE 014/2012  i l’Acció Especial R+D+I sobre Projecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Menorca, d’Eivissa i de Formentera AAEE073/2012.

El programa provisional és el següent:

Les publicacions de les Illes Balears a les hemeroteques de Madrid a càrrec d’Elisabeth Ripoll Gil, doctoranda en Història i becària FPU.

L’hemeroteca de la Fundación Bartolomé March a càrrec de Fausto Roldán Sierra, director de la biblioteca de la Fundación Bartolomé March.

El paper del Servei de Recursos Audiovisuals de la UIB en la preservació del patrimoni audiovisual a càrrec de Miquel Oliver Ribas, cap dels Serveis de Recursos Audiovisuals de la Universitat de les Illes Balears.

Les hemeroteques de la xarxa de biblioteques del Consell de Mallorca a càrrec del Centre Coordinador de Biblioteques del Consell de Mallorca.

L’hemeroteca de la Biblioteca Pública de Palma Can Sales a càrrec del Dr. Antoni Marimon Riutort, professor titular d’Història Contemporània de la Universitat de les Illes Balears i responsable de l’Acció Especial R+D sobre la Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Menorca, d’Eivissa i de Formentera.

Les publicacions de les Illes Balears a les hemeroteques de Catalunya a càrrec del Dr. Josep Maria Figueres Artigues, professor titular d’Història del Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’hemeroteca de la Biblioteca Municipal d’Andratx a càrrec de Juan Miguel Álvarez Martínez auxiliar de la Biblioteca Municipal d’Andratx

Les hemeroteques del municipi de Manacor a càrrec de la Dra. Catalina Amer Ballester, periodista i doctora en Història.

L’hemeroteca de la Societat Arqueològica Lul·liana a càrrec de Juan Pedro Bover Sánchez, graduat en Història.

Un estat de la qüestió de la protecció i projecció del patrimoni periodístic a Mallorca a càrrec de Rafel Puigserver Pou i Gabriel Mayol Arbona, coordinadors tècnics de l’Acció Especial R+D sobre la Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Mallorca.

Un estat de la qüestió de la protecció i projecció del patrimoni periodístic a Menorca a càrrec de Xavier Mompó Juaneda, coordinador tècnic per Menorca de l’Acció Especial R+D sobre la Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Menorca, d’Eivissa i de Formentera.

Un estat de la qüestió de la protecció i projecció del patrimoni periodístic a Eivissa i Formentera a càrrec del Dr. Antonio José Viñaras Domingo, coordinador tècnic per Eivissa i Formentera de l’Acció Especial R+D sobre la Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Menorca, d’Eivissa i de Formentera i doctor en Història.

Les hemeroteques del Foment del Turisme de Mallorca i del Centre Internacional de Premsa a càrrec del Dr. Antoni Vives Reus, doctor en Història i en Estudis Culturals Mediterranis.

La Biblioteca Digital de les Illes Balears a càrrec de Miquel Pastor Tous, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears.

La premsa corporativa com a patrimoni periodístic de la Dra. María Ángeles Durán Mañes, doctora en periodisme i professora del Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez.

Una actualització dels estudis sobre premsa a les Illes Balears a càrrec d’Arnau Company Matas, professor de secundària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: