Sobre Nosaltres

logonouaaee2013

Des del passat mes de desembre, el Grup d’Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani de la UIB, amb la col·laboració del CESAG CEDOC, el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB va emprendre una acció especial emmarcada en la convocatòria pública de R+D de la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears amb el títol Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Mallorca, amb número de referència AAEE014/2012.

Ens proposam contribuir a la Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Mallorca. Aquest projecte pretén recuperar part del patrimoni periodístic que s’està perdent i fer-ho des d’una perspectiva de la recerca històrica però també de temps present.

En aquest blog hi trobareu notícies específiques sobre Protecció del Patrimoni Periodístic, novetats, bibliografies, audiovisuals i articles d’interès; convocatòries de Congressos, Col·loquis, Conferències i Seminaris, etc.

Des d’aquí feim una crida a la col·laboració ciutadana. Si coneixeu d’alguna publicació antiga o actual i no voleu que se perdi o si teniu algun butlletí a casa vostra i no sabeu si pot tenir un interès històric, demanam que us poseu en contacte amb nosaltres

Coordinació Tècnica:
Gabriel Mayol Arbona i Rafel Puigserver Pou
Telèfons: 971259758.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: